#joinsn
 
 

Need a new job?

 
 
 
cowboy.jpg

We’re looking for:

 

 
 

Analist-Programmeurs

Wil je graag de persoonlijke held zijn van onze klanten? Dan is deze job jou op het lijf geschreven. Samen met de klant en jouw team werk je aan projecten van A tot Z. Uitdaging gegarandeerd!

Read More →

Programmeurs met kennis van/interesse in boekhouding

Zin om programmeren en je interesse voor accountancy te combineren? Schrikt een uitgebreid en gevarieerd takenpakket je niet af? Zoek dan niet langer verder, wij hebben dé job voor jou!

Read More →

block3.jpg

WIJ PRATEN JOUW TAAL

Ik ben 4 jaar geleden begonnen bij Soft Naert en heb ondertussen al heel wat verantwoordelijkheden bijgekregen. Zo blijft mijn job uitdagend en gevarieerd!
— Gaëlle De Cabooter, Senior programmeur

Ben je op zoek naar een eerste of een nieuwe werkplaats?

Wij hebben hier wel nog wat plaats over! We zijn op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s met een passie voor IT. Binnen ons bedrijf hebben we al tal van verschillende karakters, telkens met hun eigen talenten. Dit zorgt voor dynamiek, een bredere scope en een creatieve omgeving.

Wij trachten altijd om de talenten van onze medewerkers op de juiste plaats in te zetten. Zo zorgen we ervoor dat je voldoening haalt uit je job. Soft Naert investeert voortdurend in de groei van haar mensen en biedt je de mogelijkheid om jouw ambities te realiseren!